Toscana 32 epizoda

29 Jul 2016
movienized
65
0

Nadolazeće vjenčanje Aurore i Edoarda unosi previranja kako kod Monforteovih, tako i kod Tavianica.Vijest je doprla i do Pietrarosse. Bettina naredi Veronici da tješi Alessandra: sad je prava prilika da napokon zatvori stupicu.
U međuvremenu Tessa pristane na dogovor s Ruggerom: ona povlači svoju izjavu pa je Camerana slobodan. Djevojka zamoli Bruna da laže za nju i svjedoči u korist Ruggera. On joj prizna da je njegova kći Clelia potpalila vatru u TessaBaru.
Marzia i Tessa na sve načine pokušavaju spriječiti Auroru. No ona se ne da. Odlazi na imanje Monforte s malom Evom spremna za udaju.
Na imanju Livia okrivljuje Elenu za vjenčanje. Te se noći Elena napije u TessaBaru te se ponaša skandalozno. Manicini je vadi iz nevolje. Odvede je u vojarnu i čuva cijelu noć. Ruggero se, uz pomoć svoje odvjetnice Amine, opet etablira u Villalbi.
Mancini kaže Camerani da zna da postoji poveznica između ubojstava Viole i Andree te ga zamoli za suradnju kako bi našli njezina ubojicu. Ruggero ga odbije i upozori ga da pazi na Tessu: nastavi li sama istraživati, i njezin će život biti u opasnosti.

31. epizoda / 33. epizoda

loading...